Inchidem un an fabulos!

Poza stire - Inchidem un an fabulos!

Dragi colegi,

Un an este pe cale sa se incheie si ne dorim ca aceste randuri sa va gaseasca in fata unui bilant fabulos al anului 2019, atat in plan personal, cat si profesional!

Pentru tanara Asociatie pentru Boli Hepatice din Romania (Romanian Association for Liver Diaseses – RoALD) a fost un an de promisiuni onorate si activitati inovative.

Evenimentul nostru anual, cursul international Update on Hepatology, si-a pastrat reputatia stiintifica si educationala castigata an dupa an in randul comunitatii gastroenterologilor din Romania, gratie continutului stiintific si expertilor de renume national si intenational care au contribuit la reusita acestui eveniment. Nu exista o satisfactie mai mare pentru organizatori si nici o motivatie mai clara pentru continuarea aceastei initiative, decat numarul in crestere al participantilor, iar interesul Dvs pentru agenda acestui eveniment ii confera sens si reprezinta masura reala a activitatii noastre. Vom cauta mereu teme actuale in bolile cronice hepatice, vom continua sa promovam o abordare inovativa si armonizata a patologiei hepatice prin implementarea ghidurilor de buna practica, cu scopul final de a creste accesul la diagnostic si tratament, supravietuirea si calitatea vietii pacientilor cu  boli cronice hepatice din Romania.

Impreuna cu persoanele din leadership si tinerii nostri colaboratori, am facut eforturi permanente pentru a face din site-ul RoALD o interfata educationala si informationala in domeniul hepatologiei promovand si rezumand principalele evenimente in domeniu, ghidurile de buna practica, campaniile nationale si centrele cu specific de hepatologie de pe teritoriul Romaniei, cu o scurta prezentare a expertizei acestora in diferite ariii, astfel incat sa puteti adresa catre acestea pacientii Dvs. Am lansat impreuna initiative de politica sanitara, campanii de screening in diferite arii, in medicina primara si de specialitate, proiecte de formare teoretica si practica.

Eforturile nostre nu ar fi avut succes fara contributia acelora dintre Dvs., cunoscuti si mai putin cunoscuti, care si-au oferit cunostintele, timpul si priceperea pentru constructia acestei societati si acestui site. Ramanem profund indatorati colegilor nostri din leadership si sponsorilor generosi, care ne-au oferit suport financiar pentru sustinerea initiativelor RoALD pe parcursul anului 2019.

Inchidem un an fabulos si in anticiparea noului an 2020, va multumim inca o data si va dorim dvs. si tuturor celor dragi dvs. un Craciun fericit, sarbatori de iarna magice, luminate de credinta, si un An Nou 2020 cu sanatate, bunastare si succes!

La multi ani!

In numele RoALD

Prof. Dr. Liana Gheorghe

Back