Curs de formare a personalului medical pentru managementul pacientilor infectati cronic cu virusuri hepatitice B si C - Hepater, Oradea, 4-5 Octombrie 2019

Poza stire - Curs de formare a personalului medical pentru managementul pacientilor infectati cronic cu virusuri hepatitice B si C - Hepater, Oradea, 4-5 Octombrie 2019

Pe data de 4-5 octombrie a avut loc cel de al saptelea curs din cadrul proiectului HEPATER la Oradea.  A fost o intalnire fructuoasa cu expunerea cursurilor dedicate screening-lui, diagnosticului, stadializarii si tratamentului actual al hepatitelor virale B/C/D sustinute de expertii formatori ai proiectului, dar si cu un feedback adecvat din partea cursantilor cu multiple intrebari, dezbateri, prezentarea unor cazuri din practica clinica curenta si solutionarea lor. Ca si la cursurile precedente, modulul practic cu exemplificarea tuturor tehnicilor de elastografie si a testarii cu teste de diagnostic rapid pentru infectia virala C, a generat un mare interes.

Acest curs a avut loc simultan cu cea mai frumoasa sarbatoare a orasului Oradea, Oradea Festifall 2019, intr-un decor impresionant al centrului istoric si o atmosfera culturala vibranta. Atmosfera era excelenta.

Multumim gazdelor, in mod special domnului Profesor Ciprian Brisc si doamnei doctor Cristina Brisc, pentru tot sprijinul acordat, ospitalitatea cu care ne-au primit si oportunitatea de a vizita o clinica de gastroenterologie moderna si bine echipata.

Vom reveni mereu cu placere la Oradea!

Back